BLOEMISTERIJ

Potten, vazen, krammen, stekers.. alles voor de bloemisterij!

Voor veel toebehoren van verse bloemen ben je bij Van Remoortel aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment potten, voor binnen én buiten. Ook vazen, schalen en kransen in alle mogelijke vormen en kleuren zijn alom vertegenwoordigd bij ons.

Natuurlijke decoratiematerialen en robuuste ondergronden

Bezoek bijvoorbeeld de groothandels in onze cash & carry: Tjeerd van de Velde of Corios voor natuurlijke decoratiematerialen zoals kransen, takken, grote en kleine bladeren, kwarteleitjes en meer. Bij deze leveranciers vind je een mooie combinatie van fijne decoratie en robuuste materialen. Perfect als ondergrond voor bloemarrangementen en aanvulling op je assortiment! Naast deze twee leveranciers vind je bij tientallen anderen volop bloemisterij benodigdheden.

Verpakkingsmaterialen, kaartjes en labels

Natuurlijk kan bij een bos bloemen of bloemenarrangement het juiste kaartje niet ontbreken. Ook hiervoor is het aanbod bij verschillende exposanten bij Van Remoortel onmisbaar. Bezoek bijvoorbeeld Mini Art Products voor stickers en kaartjes of ga langs bij Dux Packaging voor strikken en inpakpapier. Dit is slechts een kleine greep uit de groep leveranciers waar je voor verpakkingsmateriaal en kaartjes terecht kunt!

HET AANBOD VAN BLOEMISTERIJ