Oasis® Floral Products

Smithers-Oasis, opgericht in 1954 in Ohio, is de uitvinder en ‘s werelds toonaangevende producent van de OASIS®  steekschuimproducten voor snij-, zijde- en droogbloemen. De wereldwijde merken zijn OASIS® Floral Products, OASIS® Grower Solutions en Floralife®.

Ontstaan

Bij Smithers-Oasis streven ze naar een verder bloemontwerp en de levensduur van snijbloemen en -planten door je de beste producten en technologie te bieden. Dankzij hun wereldwijde bereik kunnen ze onderzoek en ontwikkeling gebruiken op een manier die geen enkel ander bedrijf kan. Ze houden alle eisen van de bloemenketen bij elkaar om je de beste bronnen voor design en bloemverzorging te bieden.

Steekschuim

Terwijl we naar de impact van onze ontwerpen op het milieu kijken, is Smithers-Oasis toegewijd om bij te dragen aan de duurzaamheid van de aarde waarop we leven en aan de mensen en gemeenschappen die we wereldwijd dienen. Met OASIS® Floral Foam Maxlife heb je nu het enige steekschuimproduct dat volledig biologisch afbreekbaar is in 567 dagen. Ze brengen deze producten en services naar je toe om dagelijks een bijdrage te leveren aan jou als bedrijf.

Sinds hun eerste dagen in 1954, toen VL Smithers een revolutie teweegbracht in de bloemenindustrie met het creëren van waterabsorberend schuim voor bloemisten, is Smithers-Oasis uitgegroeid tot een toonaangevende wereldwijde producent en verkoper van steekschuim, accessoires voor bloemenaccessoires, mobiele groeimedia en producten na de oogst. Tegenwoordig is OASIS® het meest erkende en vertrouwde merk in de bloemenindustrie.

Smithers-Oasis Company is een toonaangevende wereldwijde producent en verkoper van steekschuim, bloemenaccessoires, naoogstproducten en propagatiemedia voor de sierteeltmarkt.

Accessoires

Naast steekschuim heeft het merk ook andere producten als bloemenaccessoires, gereedschap en bloemcontainers. Kom gerust eens hun uitgebreide stand bekijken in onze cash & carry.

Website: https://oasisfloralproducts.com/

Oasis® Floral Products bij Van Remoortel