B2B professionals only
+ 100 aanbieders
+ 60.000 artikelen
per stuk inkopen
alles op 1 factuur

Klant worden

VOOR B2B PROFESSIONALS
registreer u als klant bij Van Remoortel en koop in bij tientallen groothandels!

Wil je graag bij Van Remoortel aankopen? Registreer je via het onderstaande formulier.

Na goedkeuring word je toegelaten op vertoon van je identiteitskaart, een geldig BTW-nummer en een officieel bewijs van je commerciële activiteit zoals Kruispuntbankdocument, Handelsregister of K-BIS.

Als wederverkoper of professionele eindgebruiker, verwelkomen wij je graag als nieuwe pashouder bij Van Remoortel, de cash & carry voor professionals in de Home-, Gift-, Garden- en Fashionbranche in België!

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Van Remoortel!

REGISTRATIEFORMULIER

per stuk inkopen bij tientallen groothandels
Als wederverkoper of professionele eindgebruiker, verwelkomen wij je graag als nieuwe pashouder bij Van Remoortel, de cash & carry voor professionals in de Home-, Gift-, Garden- en Fashionbranche in België! Als klant bij Van Remoortel kunt u per stuk inkopen in onze cash & carry van 10.000 m2 bij tientallen groothandels en rekent u aan één centrale kassa af.

meer over Van Remoortel >> 

nog meer voordeel
Als ondernemer in de ‘modebranche’ is het u vast niet ontgaan; de laatste jaren kunnen wij bijna niet meer van een specifieke branche spreken. Er wordt aan alle kanten ‘geblurred’. Het mixen en matchen van assortimenten en het gegeven ‘branchevervaging’ is inmiddels oud nieuws. Waar het eerder volop te zien was in o.a. retail en horeca, is het mixen van lifestyle en fashion al net zo gewoon. Daarom vind u in de cash & carry van Van Remoortel een shop-in-shop van Fashion Extras met alles wat u nodig heeft op het gebied van mode, modeaccessoires en bijou!