Van Remoortel

Groothandel Van Remoortel bied je een totaal assortiment in trendy decoratie-artikelen. Je vindt er meer dan 40.000 artikelen en decoratiemateriaal. Je vindt bij ons een mix van artikelen in diverse stijlen en sferen, van antiek tot trendy. Daarnaast hebben we een uitgebreide keuze aan seizoensartikelen. Het assortiment wisselt voortdurend, wekelijks komen er nieuwe artikelen bij. Hieronder een overzicht van wat we allemaal te bieden hebben.

Glaswerk

Glaswerk is belangrijk voor je winkel of etalage. De stijl, de match met je interieurinrichting, de dikte en het formaat van het glas, dat zijn belangrijke aspecten om uw keuze op te baseren. Van glazen vazen tot bokalen om kaarsen in te steken. We hebben het bij Van Remoortel allemaal. Kom snel ons aanbod bekijken.

Kaarsen

Onze hoog kwalitatieve kaarsen garanderen onder elke vorm een lang brandende en stijlvolle toets in je interieur en een warme gloed doorheen voor al je klanten. Een heel aanbod kaarsen vind je in onze gangen. Zo vind je er kaarsen in glas, met of zonder geur. Maar ook Theelichten en geurtheelichten, rustieke kaarsen voor een warme sfeer en cilinderkaarsen. Ook tafelkaarsen en accessoires voor al deze prachtige producten.

Kunstbloemen

Het voordeel aan kunstbloemen en planten is dat je niet meer hoeft om te kijken naar de verzorging van je kunstplanten. Kom het uitgebreide assortiment ontdekken en laat je verleiden door het kleurrijke en fleurig aanbod van snijbloemen, bloesems, orchideeën en magnolia’s. Het assortiment kunstbloemen en kunstplanten vind je in onze groothandel en worden aangepast aan het seizoen.

Mandwerk

Vele maten en materialen zijn bij ons bij Van Remoortel te zien. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden.

Potterie

Het jaar rond bieden we je een ruime keuze aan potten voor binnen en buiten. Deze vindt je in diverse kleuren en stijlen aangepast aan elk seizoen. Een plant in een juiste pot maakt het plaatje compleet. Zorg ervoor dat je je assortiment aanvult met potten van bij ons.

Verpakkingsmateriaal

Linten en papier in verschillende kleuren en vormen. Per seizoen vind je een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmateriaal. Allemaal keurig uitgekozen voor je. Volg ook eens en van onze verpakkingsdemonstraties om te weten hoe je stijlvol en origineel een pakje kan verpakken.

Van Remoortel logo