C.E. Pattberg

Präsent gemaakt door C.E. Pattberg. Laten we je meenemen naar de wereld van linten en strikken voor elke gelegenheid. Ontdek nieuwe trends en de nieuwste productontwerpen. Het merk creëert en implementeert oplossingen voor pakjes voor alle branches. Dit zijn de sterkste punten van het duitse lintenbedrijf.

Linten en strikken

Het succesverhaal van het familiebedrijf begon al vroeg: in 1893 werd het opgericht als een raffia-lintfabriek. Als snel kwam daarna de internationale doorbraak met decoratieve linten. Tegenwoordig is export goed voor 30% van het jaarlijkse verkoopvolume.

De knowhow van Pattberg maakt hen een van de meest diverse fabrikanten, wiens merk PRÄSENT wereldwijde bekendheid verwierf met decoratieve linten van de hoogste kwaliteit. PRÄSENT-linten voegen dat speciale iets toe aan het dagelijks leven en geven elke gelegenheid zijn eigen unieke touch. Of het nu gaat om cadeautjes, kunstnijverheid of decoratie. Al hun producten zijn gemaakt in Duitsland – iets wat hen na aan het hart ligt.

Milieubewust

De bedrijfscultuur wordt bepaald door voorzichtigheid, duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu. Het behoud van middelen en de optimalisatie van bedrijfsprocessen is altijd belangrijk geweest voor CE Pattberg. Ze zijn voorzichtig met het gebruik van energiebronnen en onbewerkte materialen en hechten veel waarde aan het voorkomen en milieuvriendelijk verwijderen van afval.

Kunststof rollen gemaakt van gerecycled materiaal, biologisch afbreekbare tapes en grondstoffen met Oeko-tex® Standard 100-certificering zijn slechts enkele voorbeelden van de belangrijke aspecten in het productieproces.

Website: klik hier

Bekijk andere exposanten: klik hier

Pattberg logo