KAARSEN

Alle vormen en maten, kaarsen voor elke gelegenheid

Er zijn maar weinig collecties in de home-, gift- en gardenbranche waarin kaarsen niet passen. Van geurbranders tot rustieke stomp- en dinerkaarsen, van fakkels en toortsen voor buiten tot waxinelichtjes voor op tafel. Exemplaren met vrolijke opdruk of soya van vegetarisch vet. Bij Van Remoortel vind je kaarsjes voor elke gelegenheid en in alle vormen en maten.

Windlichten en lantaarns bij tientallen leveranciers

Een theelichtje wordt pas echt gezellig als hij in een leuk houdertje staat. Daarom vind je bij Van Remoortel onmisbare windlichten, waxinelichthouders en lantaarns. Moderne varianten passend in elke collectie of juist romantische landelijke exemplaren. Ook grote schalen en houten planken waarop u windlichten en stompkaarsen kunt presenteren zijn alom vertegenwoordigd.

Geurkaarsen van verschillende vooraanstaande merken

Niet alleen robuuste exemplaren, fakkels en theelichtjes behoren tot het grote assortiment, ook geurkaarsen vind je van vele merken in onze cash & carry. Maak je collectie, geschenken of woondecoratie compleet met de lekkerste geuren en verleid je klanten met een heerlijke geur in je winkel!

HET AANBOD VAN KAARSEN