GLASWERK

Potten, drinkglazen en vazen!

Bij B2B inkoopcentrum Van Remoortel presenteren tientallen leveranciers en groothandels hun collecties elk in een eigen stand. In de cash & carry van 10.000m² vind je verschillende leveranciers die zich specialiseren in glaswerk.

Vazen en potten van glas

Verschillende leveranciers en groothandelaren hebben een aanbod dat onmisbaar is voor bijvoorbeeld de bloemisterij. Deze exposanten bieden potten en vazen in vele vormen, kleuren en maten van glas. Naast strak en modern glaswerk vind je mondgeblazen vazen en potten (en in het juiste seizoen natuurlijk ook kerstballen). Ook de hippe hangvazen zijn in vele uitvoeringen, waaronder glas, in veel stands aanwezig. Daarnaast bieden veel exposanten schalen, buisjes en andere ideale ondergronden voor bloemarrangementen.

Drinkglazen, drankdispensers en meer

Denk bij glazen producten ook aan horeca-toebehoren zoals drinkglazen, schenkkannen en dispensers. Snoeppotten, schalen, borden, stolpen en andere presentatiemogelijkheden zijn in veelvoud in glazen uitvoering verkrijgbaar bij Van Remoortel. Bezoek onze cash & carry en ontdek de talloze mogelijkheden en oplossingen in glas bij verschillende leveranciers.

AANBOD IN GLASWERK