WOONDECORATIE

Tientallen leveranciers onder één dak

Voor de inkoop van woonaccessoires of woondecoratie ben je bij inkoopcentrum Van Remoortel aan het juiste adres. Je vindt er decoratie, cadeauartikelen, meubels en meer.In onze cash & carry zitten ruim 100 leveranciers onder één dak. Woonaccessoires koop je per stuk in en reken je af aan een centrale kassa. Met ruim 10.000m² en minstens 60.000 artikelen passend in de home-, gift- en gardenbranche, behoort Van Remoortel tot het meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van België.

Alleen voor professionals

Als professionele wederverkoper of inkoper van woondecoratie ben je van harte welkom als klant bij Van Remoortel. Exposanten als Light & Living, Cotton Ball Lights, Elzet en vele meer presenteren de mooiste collecties elk in een eigen stand. Je vindt woonaccessoires zoals potten, vazen, kaarsen, windlichtjes, fotolijstjes, sculpturen, vloerkleden, verpakkingsmateriaal, tuindecoratie, manden en veel meer. De woondecoratie van groothandels en leveranciers is per stand overzichtelijk gepresenteerd.

Zakelijk inkopen van woondecoratie

Tientallen leveranciers bieden woonaccessoires aan die passen in verschillende woonstijlen. Van landelijke woonaccessoires, brocante woonaccessoires tot moderne woonaccessoires en alles daartussen. Heb je een onderneming en ben je op zoek naar de kersjes op de taart voor je collectie, winkel of project? Schrijf je dan in als klant en bezoek de cash & carry van Van Remoortel in Belsele. Je kan dan voortaan bij ons terecht voor de inkoop van woonaccessoires.

AANBOD IN WOONDECORATIE