WANDDECORATIE

Bij tientallen leveranciers wanddecoratie inkopen

Naast een ruim assortiment woondecoratie, cadeauartikelen en tuinaccessoires vind je bij Van Remoortel decoratie voor aan de muur. Denk aan fotolijsten, schilderijen, bordjes, klokken en andere hangende ornamenten. Perfect voor de aankleding van je onderneming of als aanvulling op je collectie woonaccessoires.

Decoratieve en functionele ophangsystemen

Bij verschillende exposanten vind je decoratieve printen, foto- en schilderijlijsten, klokken, bordjes en meer. Alles om je winkelpresentatie of etalage compleet te maken. Maar je vindt hier ook wandplanken, zwevende planken en railsystemen. Producten die bijvoorbeeld in je winkel decoratief maar ook functioneel gebruikt kunnen worden.

Laat je inspireren

Als professionele wederverkoper of inkoper van Home-, gift- en gardenartikelen ben je welkom bij inkoopcentrum Van Remoortel. Je vindt in onze cash & carry woonaccessoires van ruim 100 leveranciers onder één dak. Je koopt per stuk in en rekent af aan een centrale kassa. En je ontvangt dus één factuur. Met ruim 10.000m² behoort Van Remoortel tot het meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Belgë.

WANDDECORATIE