Vivant

Toonaangevend in lifestyle, decoraties en luxe verpakkingen

Sinds 1989 is Vivant internationaal toonaangevend ontwerper en fabrikant van exclusieve, tijdloze decoratie-artikelen, lifestyle-producten, luxe productverpakkingen en toebehoren voor de vakgroothandel, industrie, detailhandel en professionele gebruiker.

Exclusieve decoratiematerialen

Zoekt u een flexibele en betrouwbare leverancier van lifestyle- en decoratieproducten? Wenst u een cadeaudesign met een unieke uitstraling? Van oudsher gespecialiseerd in linten, strikken en koorden, kunt u bij ons ook terecht voor aanverwante decoratieve materialen zoals inpakpapier, tafellopers en stoffen, cadeauverpakkingen, geschenkdozen, tasjes, organza zakjes, decoraties en maatwerk op het gebied van decoraties en luxe verpakkingen. Met een originele decoratie maakt u van elk product, etalage of interieur iets speciaals. Vivant is de finish op uw verpakking en interieur!

Assortiment

Vivant ontwerpt alle producten in eigen huis. Naast hun vertrouwde basics collectie, vindt u in hun feestcollectie, lente- en zomercollectie en herfst- en wintercollectie driemaal per jaar een compleet nieuwe reeks van stijlvolle decoratieve producten. De designers ontwerpen deze in een eigen studio volgens de laatste trends in kleuren, materialen en toepassingen. Innovatie en mooie en praktische oplossingen staan daarbij centraal. Topniveau in kerstdecoratie, winkeldecoratie, tafelaankleding en luxe verpakkingen!

Website: https://www.vivantdecorations.com/
Bekijk ook andere exposanten, klik hier.