verlichting

Verlichting volgens de laatste trends

Inkoopcentrum Van Remoortel zit bovenop de laatste trends en inspireert je door vele eigen presentaties en die van tientallen leveranciers. Voor lampen in alle soorten en maten, inclusief lampenkappen, hanglampen en meer ben je hier op de juiste plek. In de cash & carry van 10.000m² staan tientallen leveranciers waar je naar hartenlust lampen en bijhorende accessoires kan inkopen.

Exposanten met hip assortiment

Op zoek naar lampen als aanvulling op je assortiment? Dan mag je de stand van Light & Living niet overslaan. Light & Living is bij uitstek dé exposant als het gaat om lampen, lampenkampen en toebehoren. Daarnaast presenteert Light & Living de producten op een inspirerende manier. De enorme stand bestaat uit verschillende stijlkamers met de mooiste presentaties. Naast Light & Living zijn er exposanten als Present Time, The Goround, Elzet en many more met een hip assortiment lampen.

Creëer de juiste sfeer

Niets beïnvloedt sfeer meer dan verlichting. Hippe lampen en accessoires in je collectie zijn natuurlijk onmisbaar, maar ook het juiste licht in je winkel doet je verkopen goed. Zorg ervoor dat je etalage en winkelpresentaties mooi uitgelicht zijn.

aanbod in VERLICHTING