Klant worden

Wordt nu klant bij hét lifestyle inkoopcentrum van België in Fashion, Food, Home, Gift & Garden! Je vindt er meer dan 10 000m² cash & carry

Koop per stuk aan bij tientallen leveranciers.

Als branchegerichte detaillist, verwelkomen wij je graag als nieuwe klant bij Van Remoortel. Hét inkoopcentrum voor professionals in de Home-, Gift en Gardenbranche! Je kan per stuk inkopen in onze cash & carry bij een honderdtal leveranciers en je rekent af aan één centrale kassa af.

B2B inkoopcentrum

Van Remoortel powered by Trends & Trade streeft ernaar een eerlijke en duurzame business-to-business relatie op te bouwen met haar professionele klanten. Op voorlegging van je identiteitskaart, een geldig BTW-nummer en het officieel bewijs (Kruispuntbank, Handelsregister, K-bis) van een gepaste ondernemingsactiviteit:

 • als professioneel handelaar in Home/Gift/Garden- of Mode-artikelen, of
 • als professioneel inrichter van projecten/events,… zoals projectinrichters, binnenhuisarchitecten, event-ontwikkelaars of
 • als aankoper van Home/Gift/Garden-artikelen t.b.v. professionele decoratie/gebruik van/in jouw zaak

overhandigen wij je bij je bezoek aan ons centrum een klantenkaart.

Word nu klant en registreer je via onderstaand formulier.

Registratieformulier

  Naam (Inschrijving BTW): *

  BTW-nummer: *

  Contactpersoon

  Naam Contactpersoon: *

  Telefoon: *

  E-mail: *

  Contactgegevens winkel of zaak

  Naam winkel of zaak: *

  Facturatieadres:*
  Straat + Nr

  Facturatieadres:*
  Postcode + Stad

  Land: *

  Website:

  Uw activiteiten:

  Omschrijving: *

  Namelijk:

  Hoe heb je onze firma leren kennen?

  Je kent ons: *

  Neem de tekens van de onderstaande afbeelding precies over zoals hieronder weergegeven: *

  captcha

  Voorwaarden

  • Na ontvangst van je aanvraag controleren we je gegevens en ontvang je per mail een goedkeuring van je aanvraag. Je klantenkaart ontvang je bij je eerste aankoop in ons centrum.

  • Deze klantenkaart is strikt persoonsgebonden. Zij wordt gescand bij elk fysisch bezoek en is niet overdraagbaar aan derden. Je kan bij een bezoek aan onze firma vergezeld zijn van maximum 2 personen.

  • Je kan cash betalen, met bankkaart of kredietkaart. Cheques kunnen wij niet aanvaarden. Gefactureerde goederen worden niet geruild, noch teruggenomen. Bij aankoop is een minimumafname van 125 EUR verplicht.

  • Mocht je dezelfde dag nog willen komen, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zien je aanvraag met belangstelling tegemoet en hopen op een prettige samenwerking.