TEXTIEL

Kussens, plaids, beddengoed en meer textiel

Bij B2B inkoopcentrum Van Remoortel vind je woontextiel in vele varianten, vormen en maten. Luxe bad- en bedlinnen, keukentextiel, kussens, plaids en meer vind je bij diverse exposanten in de cash & carry. Ben je op zoek naar aanvullend assortiment om je collectie compleet te maken? Bezoek dan Van Remoortel en laat je verassen door de vele collecties van onze exposanten.

Woontextiel van tientallen exposanten

Een collectie woondecoratie is niet compleet zonder de juiste kussens en plaids. Vaak vormen deze producten perfecte additionele verkopen. Maak een mooie presentatie in je winkel of onderneming met een mooie plaid en mix en match met kleurrijke kussens. Of past keukentextiel beter in je assortiment? Ook dat vind je bij verschillende stands!

Luxe bad- en bedlinnen

Ook collecties waarbij verzorging centraal staat kunnen worden aangevuld bij Van Remoortel. Wat denk je van het Oosterse aanbod van Royal Orient Cosmetic? Hier vind je bijvoorbeeld leuke katoenen hamamdoeken en kussens met een Oosters dessin. Of neem een kijkje bij de luxe bedlinnen van exposant Walra, waar tijdloos en kwaliteit kernwaarden zijn. Dit is slechts een kleine greep uit de tientallen leveranciers waar je terecht kunt voor woontextiel!

AANBOD IN TEXTIEL