STATIONARY

Pimp your desk!

Kantoorartikelen… Het klinkt heel saai, maar al je een term als #stationery googelt, ontvouwt zich daar een wereld aan creativiteit voor uw werkplek. Onze leveranciers hebben een hip aanbod aan -matchende- stationery items die iedere werkplek omtoveren naar een ‘’happy place’’.

Voordelen voor jezelf

Een goed vormgegeven notitieblok is meer dan papier om je bestellingen en to do lijstjes op neer te krabbelen. Het is de beste vriend in je tas, je agendasteun en toeverlaat voor al je fantastische ideeën. Een goed georganiseerd notitieblok kan een grote bijdrage leveren in het goed en gestructureerd afvinken van je inkooplijstjes en het uitwerken van je geweldige ideeën.

TIP!

Creëer een superpersoonlijk bedankje – en een kaartje dat elk item of geschenk doet stralen-, schrijf hier een persoonlijke tekst op en laat het artikel extra tot zijn recht komen. Op deze manier verlaat je klant met een positief gevoel je winkel, en komt ook weer sneller terug! Zoiets gooi je niet weg, dus je naam en logo liggen straks bij al je klanten op het keukenblad of op tafel! Val op en creëer met behulp van stationery artikelen klanten voor het leven!

AANBOD IN STATIONARY