Otium – Nature in a pot

Otium is het resultaat van vele jaren know-how en ervaring binnen de firma DS Plastics.

Otium is een jong, dynamisch, vooruitstrevend en 100% belgisch merk dat opgericht werd in 2011. Otium is een nieuw concept in de wereld van design bloempotten en outdoor meubilair. Otium betekent rust, iets wat zowel door de klant als de omgeving ervaren wordt dankzij de eenvoud van onze vormen (shapes), die toch elk een eigen karakter hebben.

Bij Otium hebben ze ervoor gekozen om gebruik te maken van de productietechniek rotatiegieten: deze techniek laat toe te werken met polyethyleen (PE), een grondstof die vele voordelen biedt. De producten zijn licht, maar toch enorm degelijk. PE is bestand tegen enorme koude en hitte, en is 100% recycleerbaar. Bij Otium kiezen ze voor een hoge kwaliteit van onze grondstoffen om het kleurbehoud te garanderen.

Ze bieden een ruime kleurkeuze aan voor elk van de producten. Bij Otium producten heeft u vaak ook nog een keuzemogelijkheid bij de afwerking, dit gaat van gekleurde kussens tot een houten afwerking. Als klant heeft u dus de mogelijkheid om uw Otium product volledig aan uw wens en omgeving aan te passen.