Maar & Pick

Standaard … verveelt nooit

Met het brede scala aan materialen en de nieuwste kleuren, verveelt het standaard assortiment van Maar & Pick nooit. Als een van de oudste lintwevers in Remscheid kunnen ze terugkijken op een lange traditie. Hun filosofie: uitstekende kwaliteit, uitgebreide service en exclusieve levering alleen aan groothandels. De door hun geweven linten zijn modieus, in verschillende breedtes vervaardigd en gemakkelijk te verwerken

Linten en tapes

Maar & Pick heeft een ruim assortiment aan linten en tapes voor alle gelegenheden. Zowel in thema’s als overkoepelende collecties die het ganse jaar beschikbaar zijn. Ze kunnen gebruikt worden om geschenken in te pakken maar ook bijvoorbeeld om bloemen te versieren. Bloemen zijn voor iedereen betoverend. In alle nuances, in vele bloemvormen, verrassen ze de kijker keer op keer in de lente en zomer. Aangevuld met een grote variatie aan linten van Maar & Pick worden het decoratieve objecten, zonnige decoraties in de gewenste nuances en het geliefde kleurenspel.

Inspiratie

Koop je liever volgens een bepaald thema, dan kan dit. Het merk speelt in op feestdagen zoals kerst, pasen en valentijn. Maar ook doorheen het jaar kan je er per thema aankopen.

Website: http://www.mapiband.de/
Bekijk ook andere exposanten, klik hier.