Ambiente

Ambiente Europe staat voor stijlvol, kwalitatief hoogwaardige servetten uit eigen productie met daarbij een uitgebreide collectie van bijpassende tafelaccessoires. De collecties zijn onderverdeeld in seizoenen en thema’s. Op hun stand vind je servetten in verschillende formaten alsook kaarsen.

Oorsprong

Het merk ontwikkelt reeds 25 jaar haar eigen hoogwaardig kwalitatieve tafeldecoratie. Ze brengen servetten in verschillende formaten, zakdoeken, kaarsen en lucifers, servethouders en geschenktassen. Ze bieden je alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle en stijlvolle tafel.

Collecties

Twee keer per jaar brengt Ambiente een nieuwe collectie uit. Eén keer voor het herfst- en kerstseizoen en één keer voor het voorjaar en de zomer. Deze collectie is onderverdeeld in verschillende thema’s zoals Valentijnsdag, Pasen, Verjaardag, Kerst en vele andere feestelijke gebeurtenissen. Maar ook de basics zijn een zeer belangrijk onderdeel van de collectie.

Het merk produceert in hun eigen drukkerij op vier flexo-drukmachines. Elke machine beschikt over de mogelijkheid om met maar liefst negen kleuren te drukken Dit heeft als gevolg dat de kleuren en designs het mooist tot hun recht komen. Om hun producten te vervaardigen, gebruiken ze uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen.

Design

Ambiente heeft de volledige productie in eigen huis. Ze beginnen met een nieuw idee, stellen de lay-out op en eindigen bij de ontwikkeling en productie. Het merk beschikt over een jong designteam, dat jaarlijks zo’n 220 nieuwe designs ontwerpt. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende behoeften van hun klanten en uiteraard alle ontwikkelingen op het gebied van trends en kleuren. Kwaliteit staat bij deze groothandel zeer hoog in het vaandel. Door veel aandacht te besteden aan het gebruik van de juiste materialen en smaakvolle modieuze ontwerpen proberen ze zo goed mogelijk aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Daarbij hechten we veel waarde om de best mogelijke service te bieden.

Website: https://www.ambiente.eu/