Lentekriebels?

Kom naar onze demo bloemschikken

met Stefan Van Berlo

Wij kunnen de lente al ruiken! Stefan Van Berlo (Belgisch kampioen bloemschikken) is namelijk in volle voorbereiding van de demo die hij op 5 en 6 maart zal geven tijdens de Spring & Easter Days bij Trademart.

Stefan zal jullie alle kneepjes van het vak leren en stap voor stap de verschillende technieken van bloemschikken met jullie delen.

Allerhande producten uit ons home & living &go
assortiment zullen ter beschikking zijn. Van zijdebloemen, tot droogbloemen, vazen, kaarsen, linten, decoratieve artikelen,…

Beginnen jouw groene vingers al te kriebelen? Alles zal in het teken staan van Spring & Easter. En er zal gewerkt worden met de mooiste zijdebloemen. Een trend waar je niet meer omheen kan!

Inspireer je eigen klanten met enkele van de aangeleerde technieken tijdens de demo. Stefan maakt namelijk elk bloemstuk met heel veel liefde en heeft als doel mensen te inspireren en vooral blij te maken met bloemen.

Want met bloemen zit je altijd goed! Wil jij ook jezelf en je klanten blij maken? Schrijf je dan nu in voor de demo bloemschikken.

Zondag 5 en maandag 6 maart

Time slots: 11-12 uur en 14-15 uur