Klant worden

Wordt nu klant bij hét lifestyle inkoopcentrum van België in Fashion en Home, Gift & Garden! Een klein uurtje rijden uit Zeeland vindt u 10.000m2 cash & carry!

Van Remoortel powered by Trends & Trade streeft ernaar een eerlijke en duurzame business-to-business relatie op te bouwen met zijn professionele klanten. Op voorlegging van uw identiteitskaart, een geldig BTW-nummer en het officieel bewijs (Kruispuntbank, Handelsregister, K-bis) van een gepaste ondernemingsactiviteit:

 • als professioneel handelaar in Home/Gift/Garden- of Mode-artikelen, of
 • als professioneel inrichter van projecten/events,… zoals projectinrichters, binnenhuisarchitecten, eventontwikkelaars of
 • als aankoper van Home/Gift/Garden-artikelen t.b.v. professionele decoratie/gebruik van/in jouw zaak

overhandigen wij u bij uw bezoek aan ons centrum een klantenkaart. Word nu klant en registreer u via onderstaand formulier:

Registratieformulier

  Naam (Inschrijving BTW): *

  BTW-nummer: *

  Contactpersoon

  Naam Contactpersoon: *

  Telefoon: *

  E-mail: *

  Contactgegevens winkel of zaak

  Naam winkel of zaak: *

  Facturatieadres:*
  Straat + Nr

  Facturatieadres:*
  Postcode + Stad

  Land: *

  Website:

  Uw activiteiten:

  Omschrijving: *

  Namelijk:

  Hoe heeft u onze firma leren kennen?

  U kent ons: *

  Neem de tekens van de onderstaande afbeelding precies over zoals hieronder weergegeven: *

  captcha

  Voorwaarden

  • Na ontvangst van uw aanvraag controleren we uw gegevens en ontvangt u per mail een goedkeuring van uw aanvraag. Uw klantenkaart ontvangt u bij uw eerste aankoop in ons centrum.

  • Deze klantenkaart is strikt persoonsgebonden. Zij wordt gescand bij elk fysisch bezoek en is niet overdraagbaar aan derden. U kan bij een bezoek aan onze firma vergezeld zijn van maximum 2 personen.

  • U kunt cash betalen, met bankkaart of kredietkaart. Cheques kunnen wij niet aanvaarden. Gefactureerde goederen worden niet geruild, noch teruggenomen. Bij aankoop is een minimumafname van 125 EUR verplicht.

  • Mocht u dezelfde dag nog willen komen, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet en hopen op een prettige samenwerking.