Klant worden

Wordt nu klant bij hét lifestyle inkoopcentrum van België in Fashion en Home, Gift & Garden! Een klein uurtje rijden uit Zeeland vindt u 10.000m2 cash & carry!

Van Remoortel powered by Trends & Trade streeft ernaar een eerlijke en duurzame business-to-business relatie op te bouwen met zijn professionele klanten. Op voorlegging van uw identiteitskaart, een geldig BTW-nummer en het officieel bewijs (Kruispuntbank, Handelsregister, K-bis) van een gepaste ondernemingsactiviteit:

  • als professioneel handelaar in Home/Gift/Garden- of Mode-artikelen, of
  • als professioneel inrichter van projecten/events,… zoals projectinrichters, binnenhuisarchitecten, eventontwikkelaars of
  • als aankoper van Home/Gift/Garden-artikelen t.b.v. professionele decoratie/gebruik van/in jouw zaak

overhandigen wij u bij uw bezoek aan ons centrum een klantenkaart. Word nu klant en registreer u via onderstaand formulier:

Registratieformulier

Naam (Inschrijving BTW): *
BTW-nummer: *

Contactpersoon

Naam Contactpersoon: *
Telefoon: *
E-mail: *

Contactgegevens winkel of zaak

Naam winkel of zaak: *
Facturatieadres:*
Straat + Nr
Facturatieadres:*
Postcode + Stad
Land: *
Website:

Uw activiteiten:

Omschrijving: *
Namelijk:

Hoe heeft u onze firma leren kennen?

U kent ons: *

Neem de tekens van de onderstaande afbeelding precies over zoals hieronder weergegeven: *

captcha

Voorwaarden

  • Na ontvangst van uw aanvraag controleren we uw gegevens en ontvangt u per mail een goedkeuring van uw aanvraag. Uw klantenkaart ontvangt u bij uw eerste aankoop in ons centrum.

  • Deze klantenkaart is strikt persoonsgebonden. Zij wordt gescand bij elk fysisch bezoek en is niet overdraagbaar aan derden. U kan bij een bezoek aan onze firma vergezeld zijn van maximum 2 personen.

  • U kunt cash betalen, met bankkaart of kredietkaart. Cheques kunnen wij niet aanvaarden. Gefactureerde goederen worden niet geruild, noch teruggenomen. Bij aankoop is een minimumafname van 125 EUR verplicht.

  • Mocht u dezelfde dag nog willen komen, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zien uw aanvraag met belangstelling tegemoet en hopen op een prettige samenwerking.