Clayre & Eef

Clayre & Eef kent zijn oorsprong in het dorpje Haelen (1994), in de prachtige provincie Limburg in Nederland. Twee broers startten destijds een groothandel in woontextiel onder de naam Van Cleef. Ze deden dit in de voetsporen van hun ouders. De samentrekking van de twee voornamen van hun kinderen werd in 2005 voluit gewijzigd naar de huidige bedrijfs- en merknaam. Door de jaren heen kwamen vele bekenden, vrienden en familieleden de groothandel versterken. Inmiddels werken meer dan 100 medewerkers met veel betrokkenheid en enthousiasme binnen dit (h)echte familiebedrijf.

Stijl geïnspireerd door landelijke woonomgeving

De huidige collectie is uitgegroeid tot een compleet assortiment van woonaccessoires die van een huis een thuis maken. Vanuit het hoofdkantoor worden de Clayre & Eef designs nog voornamelijk met de hand getekend en geschilderd, in een charmante, brocante sfeer, die zo typisch is voor het merk. Deze landelijke, nostalgische Clayre & Eef-stijl en onderscheidt zich door een diversiteit in herkenbare en romantische dessins.

Assortiment

Je kan shoppen volgens assortiment, in thema, of volgens categorie. Het merk heeft heel wat collecties die samen passen en een mooi geheel vormen. Maar daarnaast kan je ook delen uit verschillende collecties samenbrengen en er iets persoonlijks mee doen. De groothandel brengt een heel breed gamma aan interieur en home accessoires en decoratie. Gaande van keukentextiel en keukenservies tot meubelen, inrichting en slaapkamer accessoires. Bovendien brengt het ook producten voor in je tuin, voor je dieren en lees- en schrijfwaren voor de hobbyist.

Inspiratie

Koop je liever volgens een bepaald thema, dan kan dit. Het merk speelt in op feestdagen zoals kerst, pasen en valentijn. Maar ook doorheen het jaar kan je er per thema aankopen. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke prints in grijze winterstijl, roze rendiermotiefjes en een winter blauw thema. Ook de kleintjes kunnen er terecht voor haar- en stijlaccessoires.

Website: https://www.clayre-eef.com/

Clayre & Eef bij Van Remoortel