Met veel trots presenteren we je onze nieuwe voorjaarstrend: ZEN

Heerlijk! Alle overheersende kerstproducten de winkel uit, en starten met een frisse voorjaarscollectie! En wat is beter dan het voorjaar op een rustgevende manier ingaan?  Zen is dé voorjaarstrend van 2019.

Met alle drukte om ons heen merken we dat de behoefte groot is om thuis te komen in een rustige omgeving die je even helemaal laat vergeten hoe druk we het allemaal hebben.

De termen hectiek & tijdsdruk maken plaats voor zen.

Zen in je winkel

Natuurlijk zie je aan onze mooie sfeerbeelden welke items wij gebruiken om deze trend mooi aan jou te presenteren… Maar hieronder volgt een lijstje van items die niet mogen ontbreken bij het vertalen van deze trend in je winkel.

Groen, groen en nog eens groen

Planten mogen in 2019 echt niet ontbreken! De plant is een belangrijk onderdeel van deze interieurtrend en vooral in de woonkamer. Geen overvolle vensterbanken, maar enkel één mooie plant als highlight. We hebben een uitgebreide collectie aan kunstplanten om je klant een ruime keuze te geven.

Wall of fame

Accentmuren van natuursteen en hout in mooie neutrale aardetinten zijn niet weg te denken uit de nieuwste trendbeelden. Muren worden ingezet als blikvanger en brengen de juiste variatie aan in het interieur.

Brocante met oosterse invloeden

De nieuwe trendbeelden zijn rustgevend en als relaxed te omschrijven. De combinaties die hierin passen worden dan wel weer een stuk gewaagder. Met het grootste gemak mogen verschillende stijlen gemixt worden, van retro tot brocante tot oosters. Hier voegen we dan ook nog eens verschillende texturen, accenten en patronen aan toe. Kussens met een printje, geweven tapijten en een rieten stoel,  dit alles mag volgens de nieuwste trendbeelden op een vierkante meter gepresenteerd worden! Helemaal leuk toch? Wij mogen helemaal los gaan in het mixen van stijlen, kleuren en patronen.

Yin & yang

Alle bovengenoemde tips gaan natuurlijk gepaard met de juiste balans. Veel mag en kan, mits het op een juiste manier met de juiste balans gepresenteerd wordt.

Must haves

Welke materialen en accessoires mogen nu eigenlijk echt niet ontbreken in de nieuwe trend? De must have items zijn zeker de rotan stoelen, ornamenten, planten, oude afgebladderde potten, luxe en zachte stoffen zoals fluweel en rotan windlichten.

Bekijk onze inspiratiebeelden hier.