Wittkemper Living

Het ademt sfeer en kwaliteit bij Wittkemper Living

Het jonge Duitse familiebedrijf Wittkemper Living is een multinationale groothandel. Vandaag de dag worden lantaarns, manden, kussens, seizoensgebonden decoratie, tuin- en tafelgerei wereldwijd verkocht in meer dan 40 landen.

Het assortiment is altijd up-to-date, constant in ontwikkeling en het ademt sfeer en kwaliteit. Hierdoor zijn de producten een gegarandeerd succes op het gebied van geschenken en woonaccessoires. Dankzij de duidelijke lijnen binnen deze collectie zijn alle producten van Wittkemper Living makkelijk te combineren met elkaar en een echte aanvulling op uw assortiment!

Badkamer

Van spiegels tot zeepbakjes. Wittkemper Living brengt een uitgebreid assortiment van badkamerdecoratie en praktische accessoires. Je kan bovendien kiezen uit stijlvolle kleuren die passen binnen elk interieur.

Geur

Met een breed gamma aan geurkaarsen en –stokken vind je zeker iets waar jij rustig van wordt. Maak je leefruimte compleet met deze relaxerende geuren.

Kaarsen

Op zoek naar tafelkaarsenstompkaarsen of kaarsen in glas? Wittkemper Living biedt heel wat producten aan in iedere stijl. Elk seizoen kent specifieke producten, zoals vlamschalen en citronellakaarsen voor in de zomer en geurkaarsen en rustieke kaarsen voor in de herfst en in de winter. Zowel klassieke kaarsen als LED-kaarsen.

Accessoires

Creëer je favoriete hoekje met de accessoires van deze groothandel. De sfeervolle plaids, kussens en woondecoratie maken je ruimte compleet. Mix en match de prachtige kleuren en dessins voor een geheel eigen look.

Website: www.wittkemper-living.com

Wittkemper Living bij Van Remoortel
Wittkemper decoratie bij Van Remoortel