Weidemann

Wiedemann is een Duitse groothandel dat kwalitatieve kaarsen maakt. Een kaars is veel meer dan een combinatie van was, pit en verf. Een kaars creëert sfeer en welzijn, het wekt mooie herinneringen en diepe emoties op. Ze is de kleine luxe voor elke dag.

Ontstaan

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1861 door Ludwig W. zijn kaarsen hun passie geweest. Tegenwoordig produceren ongeveer 90 werknemers met grote toewijding, toewijding en vooral ervaring elke dag een deel van deze emoties. De naam staat voor traditie- en kwaliteitskaarsen “Made in Germany”. Nu de vijfde generatie, staat Juliane W. aan het hoofd van het bedrijf. Het verhaal wordt doorleefd en naar de toekomst geleid. Traditie betekent niet alleen het bewaren van de geschiedenis, maar ook het nemen van verantwoordelijkheid voor de toekomst.

Kaarsen

De kaarsen van Weiedemann  staan ​​voor milieubescherming en duurzaamheid. Ze produceren hun kaarsen zo klimaatvriendelijk mogelijk en besteden veel aandacht aan de kwaliteit en herkomst van de materialen.

De groothandel gebruikt alle technieken van de kaarsenproductie: traditioneel of modern, we behouden de traditie van het originele washandwerk van kaarsen maken en decoreren. Daarnaast produceren ze op grote schaal industriële levering van grote orders op tijd.

Bedrijf

Sinds januari 2014 werkt hun verzending vanuit ons nieuwe logistieke centrum in Mietraching, op slechts 4 km afstand van de productiesite. Ze zijn verhuisd naar een state-of-the-art hoogbouwmagazijn met 2.800 palletplaatsen. Zodoende hebben ze voldoende ruimte voor een efficiënte en snellere logistiek. Hun uitgebreide assortiment met meer dan 2500 artikelen maakt levering op korte termijn mogelijk volgens de behoeftes van de klant.

Assortiment

Het assortiment is levendig, trendgericht en bijgewerkt in de topkleur. We hechten veel waarde aan kwaliteit, service, innovatie en tijdgeest. Als kaars-fullseller bieden we kaarsen aan voor elke klant onder hun merknaam.

Website: https://www.wiedemann-kerzen.de

Wiedemann Van Remoortel