Walra

Bereikbare luxe

Walra bestaat sinds 1873 en is uitgegroeid tot een waar begrip in de huishoud- en woningtextielwereld. Anno nu is Walra geheel vertaald naar de wensen en mogelijkheden van deze tijd. Het merk maakt luxe bereikbaar. De collectie kenmerkt zich door de volgende merkwaarden: betrouwbaar, kwaliteit, tijdloos, eenvoud, herkenbaar, bereikbaar en doordacht. Door de rustige dessins in natuurlijke tinten en de mooie kwaliteit is de collectie een perfecte aanvulling op ieder interieur.

Hoogwaardig linnengoed was tot voor kort waar het merk voor stond. De laatste jaren is de collectie uitgebreid met een totale body & soul-lijn met heerlijke verzorgingsproducten, een assortiment sierkussens en plaids, een collectie 4-seizoenendekbedden en hoofdkussens, een complete lijn tafel- en keukenlinnen én een stijlvol basis servies. Met ‘The house of Walra’ presenteert Walra dé formule voor het creëren van een warm, levendig thuis.

Badtextiel

Walra badtextiel is van zware kwaliteit. Dat betekent dat de items uit hun collectie heerlijk soepel én zacht zijn. Bovendien nemen ze veel vocht op. Je kan kiezen uit prachtige kleuren en dessins die je uitstekend met elkaar kan combineren. Maak je badcollectie compleet met washandjes, gastendoeken, baddoeken, douchelakens, badlakens, badjassen en hamamdoeken (strandlakens). Zo waan jij je in een luxe hotel, iedere dag weer.

Geur

Je bad- en doucheritueel verandert in een verwensessie met deze verzorgingslijn. Geef je badkamer dat échte spagevoel met de heerlijk geurende producten, stuk voor stuk fraai verpakt. Zo heb jij iedere dag een exclusief momentje voor jezelf.

Slapen

Met hun modern beddengoed verander je de slaapkamer in een luxe oase van rust. Hun dekbedovertrekken, dekbedden, plaids, kussens en hoeslakens zijn ontworpen met de állerbeste kwaliteit als standaard. Maak je slaapkamer compleet met uitnodigende kleuren en de mooiste dessins. Zo kun jij heerlijk wegdromen.

Accessoires

Creëer je favoriete hoekje met de accessoires van Walra. De sfeervolle plaids, kussens en woondecoratie maken je ruimte compleet. Mix en match de prachtige kleuren en dessins voor een geheel eigen look. Zo verander jij je huis in een thuis.

Website: https://www.walra.nl

Walra bij Van Remoortel
Walra bij Van Remoortel