Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een grote fabrikant van keramiek met het hoofdkantoor gevestigd in Duitsland. Zowel in de sectoren badkamer en wellness, tafelcultuur, tegels als Keuken – hun producten onderscheiden zich door elegante uitstraling en duurzame kwaliteit. Laat je verrassen en overtuigen door huninnovatieve design.

Badkamer en welness

De badkamer en wellness-producten maken van een functionele ruimte een individuele welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Tafel

De tafelcultuurproducten van Villeroy & Boch worden wereldwijd in verband gebracht met het genot van eten en drinken. Sinds meer dan 265 jaar fascineert het assortiment, bestaande uit hoogwaardige servies-, glas- en bestekcollecties en accessoires. De groothandel tovert bij iedere maaltijd, zowel het dagelijkse middageten als een feestelijke gelegenheid, om tot een bijzondere gebeurtenis. De producten van de tafelcultuur zijn niet alleen hoogwaardig en elegant, ze bieden ook multifunctionele oplossingen voor het dagelijkse leven.

Website: https://www.villeroy-boch.be/nl

Bekijk ook andere exposanten, klik hier.

Villeroy & Boch - Van Remoortel
Villeroy & Boch - Van Remoortel