Tiseco

Tiseco werd in 1946 opgericht door de familie Degroote. Het is opgegroeid uit een klein bedrijf in eigen land in West-Vlaanderen, België, dat beroemd was om zijn industriële textielvakmanschap over het hele Europese continent.

Het fabriceerde alleen zakdoeken en theedoeken totdat een van de kleinzonen, Philippe Degroote, in 1995 een markt zag voor huishoudtextiel die paste in een groeiende moderne Europese levensstijl en besloot om zijn internationale expansie te starten.

Assortiment

Tiseco heeft zijn passie voor weven ontwikkeld en zijn assortiment uitgebreid tot duizenden andere huisdecorproducten, van zakdoeken tot kussens en keukendoeken.

Deze groei heeft het noodzakelijk gemaakt om de belangrijkste merken van het bedrijf te creëren, zoals Tiseco Home Studio®, ZICZAC® en B-Bob®. Deze merken bevinden zich nu ook op de internationale markten, waaronder heel Noord-Amerika en Japan. De focus van het bedrijf ligt tot nu toe op huishoudtextiel.

Door het moderniseren van ontwerpen, het verkennen van nieuwe materialen en weeftechnieken, met behoud van de kern van kennis over textielkwaliteit, is het merk succesvol geweest in het handhaven van het sterke gevoel van identiteit en traditie.

Kwaliteit

Wereldwijd zijn wortels verspreiden door zijn kwaliteit, vakmanschap en innovatieve ambities te dragen. Miljoenen huizen van de beste kwaliteit en zakelijke verplichtingen voorzien.

Website: https://www.tiseco.be

Bekijk ook andere exposanten, klik hier.

Tiseco - Van Remoortel
Tiseco - Van Remoortel