Royal Orient Cosmetics

Het Ottomaanse bedrijf Royal Orient Cosmetics bestaat reeds sinds 1881. Het staat kwaliteitsvolle producten een een uitgebreid assortiment, die uitsluitend in Turkije worden geproduceerd. Dit onder voortdurend toezicht van ervaren kwaliteitscontroleurs. Op deze manier kunnen ze verzekeren dat de producten voldoen aan de hoge normen van de klanten.

Turkse cultuur

De groothandel wil je graag laten kennismaken met de Turkse cultuur. Deze staat bekend om zijn warmte en gastvrijheid. Hun producten weerspiegelen het rijke culturele karakter van Turkije. Neem de tijd en duik in de wereld van de Ottomanen tijdens een bezoek aan hun stand.

Assortiment

Het merk heeft verschillende eigen merken., die worden opgedeeld volgens categorieën. Ze hebben bijgevolg een breed assortiment aan natuurlijke cosmetische producten. Onder andere zepen en natuurlijke tandenborstels. Ook hun welnessassortiment is veelbelovend. Naast persoonlijke verzorgingsproducten als douchegel, body lotion en shampoos hebben ze ook badzout en body oil. Vul vooral je collectie aan met must haves als handdoeken, kussens en dekens.

Woonaccessoires

Naast cosmetica, spa- en welnessproducten heeft het merk ook woonaccessoires. Hun aanbod is visueel aantrekkelijk en van buitengewone kwaliteit. Ze werken met kwaliteitsvolle ingrediënten. Versier je badkamer en ontvang het ultieme vakantiegevoel direct thuis.

Website: https://ottoman-atelier.de/

Bekijk inspiratiebord: https://vanremoortel.be/inspiratie/

Royal orient Cosmetics - Van Remoortel
Royal orient Cosmetics - Van Remoortel