Present Time

Present Time is een groothandel die gespecialiseerd is in artikelen voor winkels en woondecoratie. Hun missie is om hedendaags design toe te voegen. En om plezier en een persoonlijke toets aan het leven te geven.

Ontstaan

Begin jaren tachtig begon een klein geschenkbedrijf genaamd Kaleidoscoop. Vanwege het succes van dit bedrijf fuseerde het met Clockwork. Ze besloten bijgevolg om hun krachten te bundelen onder de naam Present Time. In 1999 breidde Present Time daarna uit door twee andere bedrijven, Karlsson en Leitmotiv, te kopen. Tegenwoordig zijn deze bedrijven nog steeds herkenbaar als merken van Present Time. Het bedrijf bleef het afgelopen decennium groeien en is nu het moederbedrijf van drie merken: Present Time, Karlsson en Leitmotiv.

Collecties

De creatieve afdeling reist de wereld rond om iedereen met nieuwe collecties twee keer per jaar te verrassen. De lente- en zomercollectie die in februari gelanceerd wordt. En de herfst- en wintercollectie die in augustus haar intrede kent.

Raw nature is een belangrijke eigenschap van de producten. Zoals de naam al aangeeft, zijn het producten waarin veel natuurlijke materialen worden gebruikt. Deze vormen tenslotte de collectie: draadstaal, natuurlijk hout, zeegras, beton, leer en ook geolied glas. De grondstoffen in combinatie met het kleurcontrast mat zwart, wit, groen en blauw maken deze lijn een stoere mannelijke stijl.

Assortiment

De groothandel brengt verschillende merken en uiteenlopende producten. Van wekkers en wandklokken tot kussens en tafels. Ook keukenaccessoires en woonaccessoires maken deel uit van hun collecties. Hieronder vind je alvast de verschillende merken die je op de stand van Present Time kan terugvinden:

PT – items voor kitchen en living

Karlsson – klokken

Leitmotiv – klein meubelen, verlichting en design items

JiP – Junior in Progress – kids lijn

Silly – gadgets en gift items

Website: https://www.presenttime.com/

Present Time bij Van Remoortel
Present Time bij Van Remoortel