Prananatha

Prananatha is een meubelspecialist van indoor en outdoor teak. Het merk schept sfeer in huis en tuin met behoud van de natuur.

Indoor

De binnenmeubelen bestaan uit een ruim assortiment voor woon-, bad- en slaapkamer. De collecties gaan van modern tot landelijk. En dit met verschillende afwerkingen. De doorgedreven selectie van de hoge kwaliteit en het kleur van het teakhout garanderen een prachtig eindproduct dat je interieur jarenlang zal sieren. Bijna alle meubelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Maak van je woonruimte een aangename leefruimte met de stijlvolle meubelen. Het aanbod voor de woonkamer omvat vitrines, dressoirs, kasten, stoelen, tafels, bureaus en salons. Er is keuze uit verschillende materialen en stijlen, waarbij elk stuk tijdloos en kwalitatief is. De meubels van teak hout zijn hoogwaardig vervaardigd en zullen met een minimum aan onderhoud jarenlang uw interieur sieren.

Outdoor

De groothandel beschikt over een ruim assortiment tuinmeubelen in verschillende materialen en afwerkingen. Je wil graag buitenmeubelen, met uitstraling, die bij jou passen. Hun collecties variëren van klassiek en landelijk tot strak en modern. De groothandel staat garant voor luxe tuinmeubelen met oog voor detail en een prachtig design. Het gamma bestaat uit tuintafels, tuinstoelen, buitenkeukens, loungesets en nog veel meer tuinaccessoires. En dit alles in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dankzij de rechtstreekse import.

Bekijk ook ons andere exposanten: klik hier

Website: https://prananatha.be