ZORG VOOR EEN KNUS INTERIEUR

Hallo kerstlichtjes

Hoe meer lichtjes, hoe meer sfeer en gezelligheid, hoe meer kleine gelukjes. Je hoeft niet persé een kerstboom te zetten om kerstlichtjes te gebruiken. Geen zin in een kerstboom? Hang je lichtjes in een plant of decoreer het op je schouw of tafel, exact zoals jij het wenst.

Warme materialen

Met kussens en plaids kan je echt toveren! Ben je wat uitgekeken op je zetel, maar kijk je op tegen de dure aankoop? Met een nonchalante plaid en enkele nieuwe kussens, krijgt je zithoek meteen een andere look. Zorg dat er een samenhang is in kleur tussen de plaid en de kussens, want dat geeft rust. Heb je dezelfde kussens het hele jaar door? Verander je kussens volgens de seizoenen. In de winter zorgen wollen en pelsen kussens voor extra knusheid. Combineer dit met een mooi schapenvelletje, dat je eender waar kan leggen, en je ruimte is winterproof!

Candle light

Kaarsen zijn de ultieme manier om het gezellig te maken. Heb je al eens een kaars aangestoken overdag wanneer je thuis aan het werk bent? Probeer het eens, het zorgt voor meer rust. Op een druilerige dag, kan dat echt opbeuren. Maar vergeet ze niet uit te blazen hé!

Kleur!

Kleur heeft zo’n grote impact op je gemoed. En het heeft ook een impact op de ruimtes in je woning of kantoor. Is je woonruimte niet al te groot, dan raden we aan in zachte en lichte kleurtinten te blijven. Experimenteer met puur wit of gebroken wittinten. Laat je volledig gaan en zorg voor meer ruimte in je interieur.

Sfeerverlichting

Naast kleur speelt verlichting een super grote rol in het brengen van sfeer.  Met enkel sfeerverlichting kan je al een cosy gevoel creeëren. Sfeerverlichting vind je in de vorm van staande lampen, tafellampen, vloerlampen, wandlampen, noem maar op. Dim ’s avonds het grote licht en laat enkel je sfeerverlichting zorgen voor de warmte en gezelligheid.