Paul Skulp Betondesign

Original Paul is een van de grootste en meest exclusieve producenten van stenen beelden in Duitsland. Hij is al 20 jaar bekend als fabrikant van uit steen gegoten hoogwaardige beelden en decoratiemateriaal. De producten worden met traditioneel handwerk in zelfgemaakte vormen gegoten. Daardoor is er kwaliteit voor een onklopbare prijs.

Het merk produceert een groot assortiment van stenen figuren. Hun figuren zijn eveneens absoluut vorstbestendig (-30 ° C), winterhard en UV-bestendig (doorgeverfd en niet gepatineerd!). Dit is kwaliteit.

Handgemaakt

In het bijzonder moet worden opgemerkt dat de stenen figuren handgemaakt zijn, met als gevolg dat elk figuur uniek is. Er is geen aanspraak op dezelfde vorm, kleur of staat van een vorige levering. De definitie van eenmalig wordt ingevuld door een vergelijkbare vorm, kleur of textuur. Klachten over vorm, kleur of textuur zijn uitgesloten. Natuurlijk streeft het merk ernaar om altijd dezelfde kwaliteit te bieden in termen van kleur, vorm en textuur van de goederen.

Heel wat figuren zijn te bezichtigen als je onze groothandel binnen wandelt. Aarzel niet om hulp te vragen over de producten, we staan je graag te woord.

Website: https://www.originalpaul.de/

Paul Skulp Original Paul bij Van Remoortel
Paul Skulp Betondesign