Paper-Art

In de collectie van Paper Art vind je een breed scala aan bijzondere cadeaukaartjes, cadeaubonnen, condoleance- en wenskaarten. Het is voor het merk zeer belangrijk dat tijdens de ontwikkeling van alle producten rekening wordt gehouden met de ‘Art of Giving’. De groothandel is ervan overtuigd dat de wijze van geven minstens zo belangrijk is, als wát daadwerkelijk wordt gegeven.

Ontstaan

De groothandel is sinds 1985 dé trendsetter op het gebied van ‘Art of Giving-producten’ zoals kadokaartjes, kadobonnen, giftcard verpakkingen, condoleance- en wenskaarten. Alle producten worden in hun eigen Paper Art studio ontwikkeld en gedistribueerd naar meer dan 10 landen in Europa. Hun  distributiepartners bestaan uit detaillisten zoals bloemisterijen en Lifestyle winkels, groothandels en exporteurs!

Art of Giving

Paper Art is ervan overtuigd dat de manier waarop er ‘gegeven’ wordt minstens zo belangrijk is, als wát mensen geven. Dit komt dan ook duidelijk tot uiting in onze slogan: ‘Art of Giving’. Alle producten van Paper Art worden ontwikkeld met de gedachte om deze persoonlijke emotie toe te voegen aan het geef moment. De producten van Paper Art worden voornamelijk direct uit voorraad geleverd.

Bloemisterijen

Een belangrijk deel van de klanten bestaat uit bloemisterijen. Een groot deel van de producten is voor deze markt geoptimaliseerd. De uitstraling van hun displays sluit aan blij bloemisten, bloembinderijen en boeketterien . Je hoeft deze alleen nog maar in je winkel weg te zetten om extra omzet te gaan genereren!

Website: https://www.paperart.eu/

Bekijk hier ook andere exposanten.

Paper Art bij Van Remoortel
Paper Art - van Remoortel