Nielsen

Nielsen is al meer dan 25 jaar op de Duitse markt vertegenwoordigd en produceert nog steeds kant-en-klare frames in Duitsland. Sinds de oprichting was deze wereldwijde business erg gegroeid. Dit omdat het maatwerkservice introduceerde die retailklanten in staat stelden een groot assortiment aan hun klanten aan te bieden. Dit hielp om de publieke belangstelling voor frames en framing te vergroten.

Aluminium

Nu, 30 jaar geleden, is de groothandel met succes gespecialiseerd in de aluminiummarktsector en is het wereldwijd marktleider.

Met de aankoop van een aluminiumpers in 1984 begon de productie van de staven en op deze manier begon de industriële productie van aluminium fotolijsten in Rheda. Vandaag staat het merk Nielsen synoniem voor aluminium fotolijsten.

In de jaren tachtig introduceerde het Amerikaanse moederbedrijf  voor de productie van matten en matboard. Hierdoor werd het product uniek. Tegenwoordig variëren producten van echte gouden frames, een grote verscheidenheid aan houten, kant en klare frames tot speciaal glas voor het inlijsten van foto’s. Meer dan 2.000 soorten houten en aluminium profielen. Maar ook matten en een uitgebreide verzameling aanvullende hardware maken het plaatje compleet.

Kwaliteit

Alle materialen zijn aluminium en hout, en de kwaliteit in sterkte en afwerking wordt bepaald door hoe ze worden verwerkt. Bij Nielsen wordt alleen de beste kwaliteit gebruikt. Het volledige team staat dat garant voor de hoogste kwaliteitsnormen met zijn jarenlange ervaring en toewijding. Ontdek de creatieve wereld van kant-en-klare frames. Met haar uitgebreide assortiment van afmetingen, kleuren, vormen en oppervlakken die talloze framing-mogelijkheden bieden.

Kwaliteit tot in het kleinste detail. Het schuimbord is het beste, en in plaats van goedkope vezelplaat wordt alleen hoogwaardige MDF gebruikt. In plaats van sluitingen maakt het merk gebruik van geklonken torsieveren, losse clips die vroeger of later verloren gaan, behoren tot het verleden. Nu is het een korte draai en het is klaar!

Lifestyle

Klassiek of modern, sierlijk of eenvoudig Nielsen heeft het juiste frame voor de klus. Het bedrijf werkt nauw samen met kunstenaars en interieurontwerpers. Zo zorgen ze ervoor dat het op het snijvlak van design staat. Dit omvat het kant en klare assortiment, rijk aan vormen, profielen, dikte en kleuren. Momenteel zijn er 14 series in totaal 600 maten en kleuren in kant-en-klaar hout en in aluminium is er de grotere selectie van 10 series in een totaal van 900 maten en kleuren, allemaal voor onmiddellijke levering. Uiteraard biedt het bedrijf een reeks matten voor frames en afbeeldingen in 800 stijlen en kleuren. De kant-en-klare frames bieden de consument een uitgekiende keuze en kwaliteit die anders beschikbaar zou zijn in op maat gemaakte frames.

Website: www.nielsen-design.de

Bekijk ook andere exposanten, klik hier.

Nielsen - Van Remoortel
Nielsen - Van Remoortel