MrsBLOOM

MrsBLOOM heeft een collectie boordevol stoere en sfeervolle woonproducten. Het merk gebruikt materialen als stonewashed linnen, geborsteld katoen, fluweel en gerecycleerd glas. Naast prachtige items van textiel en glas vind je in de collectie van MrsBLOOM ook kleinmeubelen van doorleefd teakhout. Doordat alle kleuren op elkaar zijn afgestemd, kan je tijdelijke seizoenskleuren perfect combineren met items uit de basiscollectie.

Oorsprong

Met interieur bezig zijn zit in het bloed van de eigenares. Al in haar tienerjaren veranderde ze regelmatig haar kamer en was ze vooral bezig met kleuren, want alles moest met elkaar matchen. Het heeft haar nooit meer losgelaten. Sinds ze een eigen huis heeft, veranderen per seizoen de kleuren van de kussens, plaids, lampenkappen en andere accessoires.

Na al jaren werkzaam te zijn in de woonbranche kwam in 2013 de kans om haar eigen lifestylemerk merk op te starten. En zo startte MrsBLOOM.

Collecties

Met een team van enthousiaste mensen ontwikkelt het merk twee keer per jaar een geweldige nieuwe collectie. Hierbij zorgen ze ervoor dat de kleuren en materialen van het seizoen onderling prachtig met elkaar combineren. Veder komt het merk regelmatig in gerenommeerde woonbladen en zijn er een aantal vaste verkoopplaatsen, waaronder Van Remoortel.

De groothandel brengt een groot assortiment aan woondecoratie. Textiel, fashion- en woonaccessoires zijn maar een klein deeltje van het brede aanbod. Ook meubelen, lampen en seizoenmateriaal zoals kerstdecoratie. Kom langs op hun sfeervolle, toffe stand. Bekijk meer foto’s uit de collectie. 

Website: https://www.mrsbloom.nl

Mrs Bloom bij Van Remoortel
Mrs bloom Van Remoortel