Miss Wood

Miss Wood is een jong bedrijf met jong personeel en een jonge geest. Dit laatste lijkt misschien irrelevant, terwijl juist het detail het verschil maakt. Ze maken deel uit van de generatie die de wereld binnen handbereik heeft. Zo dromen en beleven ze situaties die zelfs 50 jaar geleden ondenkbaar waren.

Het bedrijf is gegroeid uit een generatie die nadenkt over reizen, landen ontdekken, leren over culturen en nieuwe contexten verkennen. Miss Wood komt uit dit idee. Ze willen niet wachten om met pensioen te gaan om de wereld te verkennen. Ze willen het nu en dit vertaalt zich ook in de producten die ze maken.

Landkaarten als decoratie

Markeer uw weg en vind uw bestemming in de Woody Map. Een wereldkaart van kurk voor reizigers. Vind uw ideale model en kies uit verschillende maten en kleuren. Het is perfect om je reis over de hele planeet te onthouden en je nieuwe reis naar onbekende gebieden in te stellen.

Daarnaast zijn er ook geweldige accessoires om de kaart te versieren zodat ze echt persoonlijk wordt. Verfraai uw Woody Map naar uw smaak door te kiezen uit onze brede selectie en laat uw fantasie de vrije loop.

Producten voor dagelijkse avonturen

Het merk heeft ook een uitgebreide collectie leuke, casual rugzakken, naamkaartjes, drinkflessen en notebooks. Allemaal gemaakt uit natuurlijke en ecovriendelijke materialen.

Website: https://www.misswood.eu