Mini-Art Products

Mini-Art Products presenteert bij Van Remoortel een groot assortiment cadeaukaartjes, gelegenheidsetiketten en linten, aangevuld met wenskaarten, cadeaupapier en aanvullende gadgets tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het grootste deel van het assortiment komt uit eigen productie, daarmee is Mini-Art Products onderscheidend en flexibel. Het bedrijf is sinds 1989 actief als uitgever én producent.

Assortiment

Voor etiketten, drukwerk en naambedrukt lint, beschikken ze over een eigen DTP-afdeling, zodat wij snel voor een ontwerpvoorstel kunnen zorgen. De cadeaukaartjes worden ontworpen door freelance ontwerpers, zodat ze altijd een mooie mix hebben van verschillende stijlen. Door hun jarenlange ervaring in de detailhandel is het merk in staat met de vele trends mee te gaan. Het kleuren spectrum van lint en etiketten is groot, daarentegen houden ze de minimale bestelhoeveelheid laag. Op die manier kunnen ze iedere detaillist bereiken.

Drukwerk

Mini Art produceert al het drukwerk voor uw bedrijf: briefpapier, kaartjes, enveloppen, prijskaarten, folders, stickers, plakband etc. Te veel om op te noemen. Wenskaarten en papieren zakken bedrukt behoort ook tot het assortiment.

Het merk speelt in op trends als kerst, pasen, sinterklaas en brengt een aangepast assortiment verpakking en decoratie. Ook de linten en kaartjes zijn dan uiteraard in thema.

Bekijk onze verpakkingsdemo om te kijken wat je kan doen met origineel inpakmateriaal. Dit wordt geregeld opnieuw georganiseerd, hou onze website in de gaten om deel te nemen.

Website: https://www.mini-art.nl

Mini-Art Products bij Van Remoortel
Mini-Art Products bij Van Remoortel