Me Lady

Authenticiteit staat centraal in Me Lady. Ze willen dat elke vrouw trouw blijft aan zichzelf. Met hun producten kan iedereen zijn authentieke zelf naar voren brengen. Dit komt omdat ze een grote variëteit in hun assortiment bieden. Hou je van klassiekers, trends, casual, romantisch of bohemien, urban of retro? Misschien dat een uitgesproken stijl heel dicht bij je in de buurt ligt, geef je er de voorkeur aan elke dag een andere kant van jezelf te laten zien of wil je alles combineren en matchen. Je kunt alles doen bij Me Lady.

Assortiment

Het assortiment bestaat uit grote tassen, sjaals, halskettingen, oorbellen, armbanden, portefeuilles. De hoeden zitten ook in hun verzameling. Ze willen je outfit en stijl een beetje extra geven. En dat voor goede prijzen. Dit merk is voor iedereen.

Kids

Naast verschillende collecties voor volwassenen hebben ze ook een klein aanbod voor de kleintjes. Voornamelijk pinnen, haarbanden, spelden, strikken en sjaals

Kwaliteit

Ze volgen de nieuwste trends en gebruiken hoogwaardige materialen om in te halen. Ze verkopen ook displaymateriaal voor armbanden, kettingen en oorbellen voor uw winkel.

Laat je inspireren op hun stand!

Website: https://melady.nl/

Me Lady Van Remoortel