Mars & More

Mars & More ontwerpt en distribueert living- en lifestyle producten. Met respect voor mens en milieu ontwikkelen zij mooie collecties die trendy. Ze zijn te vinden in onze cash & carry, maar ook in gift- en interieurshops, woninginrichting en tuincentra. Onder het label Back2Nature ontwerpt Mars & More eerlijke producten. Deze worden gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Deze collectie is niet alleen leuk en mooi maar vooral ook functioneel. Mars & More brengt op een verantwoorde wijze een stuk natuur terug in de leefomgeving.

Het begon allemaal op een zolder in Zwolle in oktober 1997 toen Dick en Yvonne de eerste stappen namen om hun droom werkelijkheid te laten worden. In die tijd konden de eigenaars zicht niet voorstellen waar ze vandaag zouden. Met duizenden trouwe klanten over de hele wereld en een verzameling die met het jaar groeit.

Filosofie;

Mensen en de natuur staan ​​centraal in alles wat ze doen sinds het bedrijf werd opgericht. Ze ontwikkelen onze eigen unieke collecties van woon- en lifestyleproducten met behoud van deze belangrijke aandachtspunten. Het merk werkt de collecties voortdurend bij om ervoor te zorgen dat je baanbrekende artikelen krijgt. Hun stylisten en ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leef- en lifestyleartikelen.

De missie bestaat uit het terugbrengen van de natuur in het dagelijkse leven van de mens. Verstedelijking heeft de afstand tussen mensen en de natuur vergroot. Ze proberen deze stand van zaken te veranderen met onze unieke producten, die we vaak zelf ontwerpen.

Werkwijze

De stylisten van Mars & More ontwerpen de overgrote meerderheid van de collecties zelf. Ze ontwikkelen leef- en lifestyleartikelen met een ware passie en liefde voor de natuur, waardoor de natuur dichter bij huis komt. Het feit dat ze de meeste producten in huis ontwerpen, betekent dat ze je keer op keer kunnen verassen met unieke producten die u nergens anders vindt.

Als de ontwerpen klaar zijn, begint een van de leveranciers met het produceren van de werkelijke items. Zodra de eerste exemplaren klaar zijn, controleert het bedrijf of ze aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. Zodra ze tevreden zijn, plaatsen ze een bestelling en zorgen ze ervoor dat je de producten zelf kunt bestellen.

Assortiment

Het assortiment van Mars & More is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel iets is. Gaande van deurmatten, kussens en ander textiel tot kaarsen, kandelaars en tafeldecoraties. Ook paraplu’s, mode en lampen zijn bij hen te vinden. Je vindt er ook displays om je aangekochte artikelen mooi te presenteren in je winkel. Kom en ontdek snel hun stand bij Van Remoortel.

Website: https://www.marsmore.com/https://www.marsmore.com/

Groothandel-mars&more-trends&trade-inkopen-b2b-wholesale