Malique By Me

Malique is als importeur gespecialiseerd in tassen die zij onder een eigen label, Malique By Me, op de markt brengen. Malique lanceert ieder seizoen een fantastische nieuwe collectie. Van grote rieten strandtassen tot strakke designs van kunststof. Voor de mooiste tassen ben je bij deze standhouder aan het juiste adres. Bezoek Fashion Extras en ontdek de kleurrijke collectie tassen van Malique!

Het merk onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit en besteedt veel aandacht aan de functionaliteit van de tassen en de draagbaarheid. Deze balans vind je iedere keer weer terug in de collecties van Malique. Met haar geheel eigen stijl presenteert de groothandel collectie na collectie een perfecte balans van kleuren en materialen.

Assortiment

Het assortiment is zodanig opgebouwd dat het voldoet aan alle hedendaagse trends. Ze staan bekend om hun originele ontwerpen van tassen. Zo bestaat er een collectie die volledig gemaakt is uit waxed papier. Een idee dat ze zelf ontwikkeld hebben. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan rotan tassen. Deze passen volledig in de stijl van Ibiza en zijn ideaal om te gebruiken op reis of voor grote boodschappen.

Wil je wat klassieker en stijlvoller over straat lopen, dan kan je beroep doen op de city collectie. Mini handtassen, schoudertassen en grotere shoppers die geproduceerd worden uit hoogstaand materiaal! Of hou je van licht gewicht? Dan kan je kiezen uit de nylon collectie die zij aanbieden. Ze zorgen ervoor dat je, ongeacht je stijl, een tas vindt die bij je past.

Website: https://malique.eu/

Malique by me bij Van Remoortel
Malique by Me - Van Remoortel