Lucie’s Amsterdam

Inspelend op de nieuwste trends, biedt Lucie’s Amsterdam een uitgebreid assortiment ansichtkaarten. Iedere wenskaart is voorzien van een leuke boodschap en een mooi subtiel sieraad. Naast kaarten bieden ze ook sieraden als oorringen, kettingen, ringen en haaraccessoires aan.

Hun ansichtkaarten zijn origineel en te gebruiken voor diverse gelegenheden. Zo zijn er kaarten voor een alledaagse liefdesverklaring aan je partner. Maar ook voor een geboorte, een verjaardag, een nieuwe woning.  Ook good luck, vader- en moederdag en merci-kaartjes zitten in de collectie. Ze zijn niet voorzien van een envelop, maar de hippe kaart heeft dat tegenwoordig niet nodig.

Naast deze praktische kant van de groothandel hebben ze ook sieraden. De meeste zijn in verguld of verzilverd roestvrij staal gemaakt. Fijn maar toch kwaliteitsvol. Ook daar weer komen de originele thema’s terug. En wie zegt er dat een oorring in tweevoud moet aangekocht worden? Lucie’s biedt enkele oorbellen aan. Stijlvol en hip, met een tof hangertje. Kom snel naar hun stand om geïnspireerd te worden.

Website: https://luciesamsterdam.nl/

Lucie's Amsterdam bij Van Remoortel
lucie's amsterdam Van remoortel