LindenFood

LindenFood is ontstaan uit liefde en passie voor voeding. Ze bereiden hun producten met zorg voor wat mensen kunnen verteren en consumeren. Ze gaan in tegen de productieprocessen van grote ondernemingen.

“Voeding moet weer gewoon voeding worden” zo klinkt het! Het is hun missie om voor iedereen goede en eerlijke voeding beschikbaar te maken. Omdat het leven is om van te genieten, voegen ze een uitgebreid assortiment delicatessen toe aan hun gamma.

Wereldse voeding

Uit alle hoeken van de wereld haalt de groothandel de beste voeding vandaan. En deze maken zij beschikbaar voor jou. Doordat het bedrijf zelf alles importeert, kan het je de juiste prijzen, marges en kwaliteit aanbieden.

Assortiment

Een belangrijk onderdeel van het gamma van LindenFood is koffie. Mokaflor is een familie branderrij in Florance, Italie. Een branderij waar alles manueel gebeurt en zij zelf de bonen importeren. De branderij heeft het proces volledig in de hand en proeft en controleert alles. Die bezetenheid van koffie is bij iedere tas te proeven. De meest unieke koffies tot de meest bijzondere blends, zij hebben alles. Deze koffie maakt elke tas koffie tot een ware smaak sensatie.

Naast koffie biedt het merk ook andere heerlijke producten aan. Wijnen, champagne, prosecco en chocolade behoort tot hun assortiment maar is niet te vinden bij Van Remoortel. Daarentegen is er wel een breed gamma aan kruiden, wat eveneens een belangrijk product is van het merk.

Kruiden zijn de basis van ieder gerecht, een goede kruidenmix of een reeks aan specerijen ontbreken in geen enkele keuken, amateur of professioneel. Daarom verkoopt LindenFood de kruiden van Regional. Een bijzonder bedrijf dat de lekkerste mengelingen maakt van verse kruiden. Zij selecteren zelf de kruiden die zij met veel liefde en passie beschikbaar het bedrijf en dus ook aan jou.

Naast de heerlijke kruiden hebben zij ook volledige sets en prachtige cadeauverpakkingen. Voor iedereen is er wel iets! De kwaliteit, de liefde, de passie en de ongeëvenaarde smaaksensaties zijn in ieder potje terug te vinden.

Website: https://lindenfoodgroep.com/

Bekijk ook de andere standhouders in onze food afdeling.

Linden Food - Van Remoortel
Linden Food - Van Remoortel