La Tulipe Jaune

La Tulipe Jaune is gespecialiseerd in producten uit Frankrijk. Het assortiment bestaat uit drie onderdelen: de geur, de smaak en de sfeer van de Provence. De geur van de Provence bestaat uit zeep, badproducten, huisparfum/geurstokjes, eau de toilette en geurzakjes. Lumière de Provence is het huismerk. Maar ze hebben daarnaast nog een heel pak andere merken in hun groothandel.

Franse Zeep

Hier vind je een zeer breed assortiment natuurlijke zepen uit Zuid Frankrijk. De zepen zijn gemaakt in vier savonneriëen die elk hun eigen specialiteit hebben. Zoals Corvette die de echte Savon de Marseille maakt. De savonneriën zijn aangesloten bij diverse koepelorganisaties die de kwaliteit waarborgen. In de zeep vind je oliën (olijf, argan), ezelinnenmelk, beurre de karité en parfums. De zeep is er ook in mooie cadeauverpakkingen.

Verzorgingsproducten

La Tulipe Jaune brengt een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten voor het lichaam. De producten zijn ambachtelijk gemaakt in Zuid Frankrijk. Belangrijke ingrediënten zijn olijfolie, arganolie, abrikozenolie, ezelinnenmelk, lavendelolie en beurre de karité. Het merk brengt ook accessoires zoals natuursponzen, borstels en handdoeken.

Geur in huis

Daarnaast brengt La Tulipe Jaune nog producten om je huis heerlijk te laten ruiken. Zoals luxe geurkaarsen, geurenveloppen, geurstokjes, parfumolie en meer dan vijftig soorten lavendelzakjes.

Delicatessen

Alle delicatessen komen uit Zuid Frankrijk en zijn ambachtelijk gemaakt. De smaken lijken absoluut niet op industrieel gemaakte producten. In de producten zijn de regionale specialiteiten verwerkt zoals abrikozen, noga, honing en basilicum. De meeste delicatessen zijn van het Franse merk Côté Garringue. In hun assortiment zit onder andere honing, koekjes, tapenade, thee, kruiden, olie en azijn.

Website: https://www.tulipejaune.nl/

La Tulipe Jaune bij Van Remoortel
La Tulipe Jaune bij Van Remoortel