La Finesse Denmark

La finesse Denmark is een Deens bedrijf in de interieurdecoratie- en geschenkenindustrie.

Sinds de start in mei 2009 met slechts één medewerker zijn ze snel gegroeid en hebben ze nu meer dan 10 mensen in dienst.

La Finesse biedt continu nieuwe en opwindende producten aan. Ze halen inspiratie uit de hele wereld, al blijft het Franse interieurdesign een belangrijke inspiratiebron voor hun huidige assortiment. Productontwerp en productie vindt plaats in nauwe samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners in India en China.

Assortiment

Je zou je huis kunnen vullen met de decoratie-items van La Finesse Denmark. Metalen tekstborden voor aan de muur, magneten, deurknoppen en handgrepen in heel wat kleuren en stijlen. Als je wat grotere decoratie wil, kan je snuisteren tussen hun breed gamma aan textiel, vloertapijten en producetn om de tafel mee te versieren. Je kan het zo zot niet bedenken of deze exposant heeft het. Uren kan je vullen met hun collectie te bewonderen.

Inspiratie

Koop je liever volgens een bepaald thema, dan kan dit. Het merk speelt in op feestdagen zoals kerst, pasen en valentijn. Maar ook doorheen het jaar kan je er per thema aankopen. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke prints in grijze winterstijl, roze rendiermotiefjes en een winter blauw thema.

Website: http://lafinesse.eu/

Bekijk ook andere exposanten, klik hier.

https://vanremoortel.be/assortiment/