Kitchen Trend Products

Het assortiment van Kitchen Trend Products bestaat uit innovatieve, trendsettende en sfeerbepalende keuken- en interieuraccessoires. Voorbeelden van producten die je terugvindt in het assortiment zijn: porselein en bestek, gedecoreerde schoonmaakartikelen en meubelen. Laat je verrassen op de stand van Kitchen Trend Products.

Assortiment

Het merk stelt hun collecties op aan de hand van thema’s en producten. In het assortiment boeken vind je lifestyle-, kinder- en kookboeken. Keuken en tafelen is zonder twijfel hun grootste categorie. Je vindt er servies en bestek, glazen, houten snijplanken en borden, placemats en etagères. Daarnaast biedt het merk ook meubels, gaande van banken, stoelen, krukken tot tafels en overige meubels. Onmisbare accessoires zijn ook te vinden op hun stand.

Stylen met licht

Verlichting kan veel invloed hebben op een ruimte! Een lamp heeft natuurlijk een praktische functie, maar de decoratieve functie is minstens even belangrijk. Durf creatief aan de slag met producten die op het eerst zicht functioneel lijken.

Tafel decoreren

Afhankelijk van het seizoen is het tof om je tafel te decoreren met aangepaste producten en accessoires. Met Pasen bijvoorbeeld mag je ontbijttafel er gerust wat feestelijk uitzien! Nodig vrienden en familie uit voor een heerlijke paasbrunch rond een mooi gedekte tafel. Maar ook tijdens de kerstdagen wil je graag aangepaste accessoires en porselein. Je kan het bij Kitchen Trend products allemaal vinden.

Wat zeker bruikbaar is bij het aankleden va je feesttafel zijn kaarsen, bloemen, servies en naamkaartjes. Zoek kaarsen binnen ene bepaald kleurthema. Of plaats theelichtjes in een toffe bokaal om het wat origineler te maken. Groen en bloemen vormen een mooi basiselement voor mooie tafeldecoratie. Laat je creativiteit los en stap af van gewoon wat bloemen in een vaas. Haal vooral je mooiste servies boven!

Website: http://www.kitchentrend.nl/

Kitchen Trend Products bij Van Remoortel