Kbass – Wauw

Het Nederlandse merk Wauw brengt een groot assortiment aan kwaliteitsvolle tassen, kettingen en oorringen. Kwaliteit is voor hen niet zomaar een uitdrukking. Het is alles. Dat is de reden dat het merk zoveel passie heeft. En dat is de reden waarom ze het overal toepassen. In het productieproces, in de materialen, in de relatie met hun klanten. In alles.

Hun tassen komen in drie soorten: suede, leer en Marokkaanse stijl. Ze bieden schoudertassen, maar ook kleine tasjes voor een avondje uit. Voor ieder wat wils. Wil je liever een tas met specifieke details, kies dan voor de Marokkaanse stijl.

Sieraden

Wauw Bijoux staat ook bekend om haar sieraden, uiteraard. Buffelhoord oorbellen, kettingen, pendanten en armbanden. Je vind het er allemaal. Bezoek de stand om geïnspireerd te geraken!

Met passie en nauwkeurigheid ontwerpt Wauw Bijoux, kwalitatieve en stijlvolle designs aansluitend bij de mode trends van dat moment. Het leer wordt steeds mooier en persoonlijker tijdens het gebruik.

Buffel

Het buffelhoorn dat ze gebruiken voor hun sieraden is afkomstig van dieren die aan een natuurlijke dood zijn gestorven. Er wordt dus niet gejaagd op deze dieren speciaal om hun hoorn. Elk stukje buffelhoorn is uniek, is licht in gewicht en dus comfortabel om te dragen.

Website: www.wauwbijoux.nl

Logo Wauw Kbas
Wauw Kbas Van Remoortel