Juleeze

Juleeze biedt een compleet assortiment aan bohemien en feestelijke sieraden en modeaccessoires met een romantische touch. Kleurrijke sjaals, mooie armbanden, lieflijke oorbellen en charmante broches. Laat je inspireren door Juleeze.

Fashion afdeling

Naast deze groothandel voor fashion producten vind je in onze fashion afdeling nog tientallen standen met mode en fashion artikelen. Dit beperkt zich niet tot louter kledingartikelen maar ook sieraden, schoenen, tassen en accessoires.

Voor verfijnde moderne juwelen kan je de stand van Alyss gerust bekijken. Klein maar fijn en je vindt er de schattigste sieraden om je collectie aan te vullen. De stand van Chartage heeft daarentegen een ruim aanbod aan juwelen, sjaals en handtassen. Ze stellen ieder jaar eigen juwelen die per seizoen op de markt komen.  Ze zijn een van de weinige nog resterende Belgische merken die dit doen. Deze eigentijdse en unieke collecties met Belgische toets worden dan ook reeds jaren geapprecieerd door hun professionele klanten wereldwijd.

Wil je liever je collectie aanvullen met haarmode en modeaccessoires dan is Klijn Holland de stand om te bezoeken. Je kan kiezen uit een breed aanbod haarelastieken, haarschuifjes en haarspelden, sjaals, colliers en armbanden. Daarnaast biedt de groothandel ook kindersieraden en haaraccessoires aan.

Een van de grootste standen op onze fashion afdeling is PB Fashion. Dit Belgisch bedrijf is een en al mode een passie. Ieder seizoen zorgen ze voor een brede waaier aan artikelen onder het huismerk DOLCE C°. En dit volgens de nieuwe tendensen in accessoires en kleuren. Je vindt er leuke must-haves zoals tropical tassen en portemonnees, maar ook leuke kraagjes.

Groothandel

Bezoek tijdens de uitstap naar onze groothandel dus zeker ook de fashion afdeling om je winkel aan te vullen. Naast de merken die hier beschreven staan, vind je uiteraard nog tientallen anderen op onze vloer. Tot dan!

Website: https://www.juleeze.nl/

Juleeze bij Van Remoortel
Juleeze bij Van Remoortel