Jozemiek

Jozemiek Sieraden biedt een ruim assortiment aan prachtige, exclusieve handgemaakte sieraden, die door Jozemiek worden ontworpen. De stijl van haar sieraden omschrijft ze zelf als no-nonsense met een wereldse touch. Stoer & vrouwelijk tegelijk. Een warme gedachte, een eenvoudig gebaar, maar direct vanuit het hart.  Don’t just give a gift, give it from your heart.

Oorsprong

Inspiratiebronnen komen voort uit de mooie reizen die Jozemiek de afgelopen jaren heeft gemaakt. Daarom kiest ze voor het gebruik van bijzonder mooie materialen. Of het nu glas, keramiek, zijden of halfedelsteen is. Alles is persoonlijk uitgezocht en van een uitstekende kwaliteit!

Ontwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen sieradenlabel met de Rahki, een Indiase wikkelarmband. Met iedere nieuwe lijn wil zij een boodschap meegeven, net zoals zij ook met de RIO by Jozemiek doet. Bij alles wat ze doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooiste is.

Fair trade

Jozemiek neemt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze denkt dat trade zoveel mogelijk fair moet zijn. Alle mensen waarmee ze samenwerkt over de hele wereld hebben recht op eerlijke arbeidsomstandigheden. Daar hechten ze als groothandel veel waarde aan. Net zoals ze veel waarde hechten aan duurzame productie en eerlijke arbeidsvoorwaarden (geen kinderarbeid). Daarom zijn Jozemiek sieraden zoveel mogelijk nikkelvrij, cadmiumvrij en loodvrij.

Assortiment

Door het ruime assortiment, de variatie aan kleuren en de mooie gedachte achter alle producten, zijn de handgemaakte sieraden van dit sieradenlabel een must have voor iedere modieuze en hippe vrouw.

De sfeervolle sieraden met een BoHo en Ibiza look zijn al vele jaren erg populair bij modebewuste vrouwen. De armbanden passen bij vele outfits en geven je het relaxte Ibiza gevoel. Maar ook de Rio-lijn is een topper. Een elastisch bandje die je kunt gebruiken als armband of haarbandje. Deze unieke armbanden en haarbanden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en prints en zijn perfect te combineren met iedere outfit.

Fashion

Naast sieraden biedt het merk ook tassen, sjaals en andere fashion artikelen aan. Ze willen een volledige look bieden aan de klant. Hiermee houden ze rekening met de laatste trends en de mode van het moment. Kom snel naar de stand om geïnspireerd te worden.

Website: https://www.jozemiek.com/nl/

Jozemiek bij Van Remoortel
Jozemiek bij Van Remoortel