Jeans Import (Jeans & Casuals – 7t3 fashion company)

Bij Jeans & Casuals vindt u een ruim assortiment dames- en kinderkleding. Een groot aanbod mode volgens de laatste trends vindt u niet alleen in de cash & carry, maar ook in Fashion Extras Webshop.

7t3 Fashion Company is een jong en dynamische mode groothandel, gericht op de modieuze vrouw. Ze werken met een jong team van ontwerpers om snel te kunnen inspelen op de laatste nieuwe modetrends en kleuren.

Assortiment

Door de korte lijnen met de producenten zijn ze in staat om de laatste nieuwe modellen en kleuren snel te kunnen leveren. Heb je een model gezien in maar is het gewenste kleur niet verkrijgbaar, neem dan even contact met op en vraag naar de mogelijkheden. De producten kunnen bezichtigd worden in onze stand maar ook bij onze partners bij Tica en Trends & Trade in Nederland.

De groothandel biedt een ruime keuze aan kledij aan. Gaande van jurken en broeken tot cardigans en vesten. Ook t-shirts en tops maken deel uit van hun collectie. Ben je benieuwd naar meer, kom gerust langs om een beter idee te krijgen van het merk.

Website: https://7t3.nl/

Jeans & Casuals bij Van Remoortel
Jeans & Casuals bij Van Remoortel