Interstyle

Bij Interstyle koop je meubelen met garantie. De meubelen zijn van gekeurd plantageteak, een aantal collecties zijn gemaakt van gerecycled teakhout. Maak je leefwereld uniek door deze stevige massieve meubelen, vervaardigd op de alom traditionele manier. Met de hand gekapt, gefreesd en opgeschuurd brengt elk van deze items een meerwaarde in uw interieur.

Home

Warmte, gezelligheid en sfeer: 3 woorden die onlosmakelijk met teak verbonden zijn. De charme van deze natuurlijke houtsoort heeft ondertussen al heel wat klanten weten te overtuigen. Maar niet alleen in een landelijk interieur komen teak meubelen perfect tot hun recht, ook in moderne, strakke of zelfs industriële woningen passen ze perfect.

De meubelen van Interstyle geven je woning een unieke uitstraling. Hun meubelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en zijn uit het beste teakhout vervaardigd.

Tuin

’s Zomers heerlijk genieten van gezelschap bij een overheerlijke barbecue, geweldig toch? De tuinmeubelen en accessoires van deze groothandel dragen ongetwijfeld bij aan je levenskwaliteit. Hun tuincollectie bevat een waaier aan materialen, stijlen en sferen: je vindt vast wel wat naar uw smaak.

De tuinmeubelen weerstaan weer en wind en staan garant voor een lange levensduur. Dit met een minimum aan onderhoud. Van modern tot landelijk alles is mogelijk. Bekijk vandaag nog de tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken, ligbedden, deck chairs en parasols in onze cash & carry.

Decoratie

Tuinaccessoires of woondecoratie zijn onmisbaar om sfeer te scheppen. Ze vormen dan ook de perfecte aanvulling op uw tuinmeubilair of teak meubelen in je interieur. Bij Interstyle hebben ze een ruime keuze aan woonaccessoires die ook uw woning een extraatje geven. Unieke stukken die met de grootste zorg zijn geselecteerd.

Website: https://teakdeco.be/

Bekijk hier andere exposanten.

Interstyle van remoortel