Intercosmo

Al meer dan 30 jaar levert Intercosmo kwalitatieve Europese kappersproducten aan kapperszaken. Dankzij die jarenlange ervaring en onze onberispelijke reputatie moet je niet twijfelen dat je bij een betrouwbare leverancier bent aanbeland.

Het merk lever niet enkel kwalitatieve producten voor haarverzorging, maar ook materialen voor de inrichting van je kapsalon. Daarnaast biedt het ook klein kappersmateriaal zoals haardrogers, haarborstels en zo meer.  Er is dus maar één adres voor alles wat je nodig hebt!

Nashi haarproducten>

De exclusieve NASHI haarverzorgingslijn is gemaakt op basis van arganolie. Ze combineert talloze praktische voordelen voordelig zijn voor jou én je klant! Ze zullen jullie aangenaam verrassen. Behalve een ultieme glans en optimale haarverzorging is ook de compacte lijn een echte troef. Je hebt namelijk maar 5 Nashi Argan producten nodig om triple glans en een deugddoende haarverzorging te garanderen.

De Nashi haarproducten garanderen dus mooi en gezond haar. Dat de Nashi producten die belofte waarmaken, zal je trouwens zelf vaststellen tijdens de behandeling. Je zal namelijk tot 3 keer toe een duidelijk cosmetisch effect en een opvallende glans waarnemen: tijdens de verzorging, tijdens de ontwarring en tijdens de brushing.

Ecologisch

Daarnaast is de lijn ecologisch top. De flacon is gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal. Ook de doos, displays, brochures en andere componenten (waar mogelijk) zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal. De grondstoffen zijn een selectie van biologisch afbreekbare producten en niet petroleum-houdend. Bovendien zijn de producten gemaakt uit 100% energie van natuurlijke bronnen zoals wind, zon en water.

Website: http://www.intercosmo.be/

Intercosmo Van Remoortel
Intercosmo bij Van Remoortel